Beoordelingen

Klantenvertellen beoordelingen

38 9,5 10 1
9,5
uit 38 beoordelingen

38 consumenten geven ons gemiddeld een 9,5!
  • Marissa

    uit Spijk 16-08-2019
    10

    Ja, ik beveel dit aan

    Ervaring:
    Bij Frans kun je altijd terecht. Als je met pech staat komt hij je meteen helpen. En hij heeft altijd vervangend vervoer voor je als dat nodig is. Wij zijn super blij met Frans

  • Michael van der Kroon

    uit Pannerden 08-12-2018
    10

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring:
    Een Renault Clio gekocht bij Frans. Topauto die Frans door het onderhoud bij de vorige eigenaar ook al jaren kent. Twee jaar geleden wekte het bedrijf mijn vertrouwen en inmiddels kan ik wel zeggen dat ze mijn vertrouwen genieten.

  • Jos Hermsen

    10-07-2018
    9

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Onderhoud en/of APK

    Ervaring:
    Gewoon een goede garage!

  • T Heeren

    uit Doetinchem 17-10-2017
    10

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Onderhoud en/of APK

    Ervaring:
    Oplossingsgericht, klantvriendelijk, behulpzaam, je kunt snel terecht, betrouwbaar!

  • Ferry Pothof

    uit Arnhem 10-08-2017
    10

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Onderhoud en/of APK

    Ervaring:
    Altijd keurig en duidelijk

  • Chris

    uit Lent 26-12-2016
    10

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring:
    Beter kan niet! Ontzettend gastvrij en klantvriendelijk!

  • Chris

    uit Lent 24-12-2016
    10

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring:
    Beter kan niet! Ontzettend gastvrij en klantvriendelijk!

  • Paul van Dreuten

    uit Huissen 17-03-2016
    10

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring:
    Ik heb in februari 2016 met veel vertrouwen een Citroen Xsara break automaat gekocht. Geen prijzige auto maar toch met veel vertrouwen gekocht. Het gevoel van oude service waarden en normen. Zal voor mijn onderhoud dan ook zeker naar Frans terug keren. Heb voor het eerst in 25 jaar een garage gevonden die mijn vertrouwen verdient.

  • L.R. Kapoen

    uit Laren 06-12-2015
    9

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring:
    We hebben hier een citroen saxo 1.4 vts gekocht.
    We werden prettig ontvangen. Er is voor de aflevering van alles extra gedaan zo dat de auto netjes werd afgeleverd. Prima schoongemaakt. En service erg goed. Er bleek een lampje stuk en deze werd ter plekke verholpen . Uit zichzelf achterklep beter afgesteld en ruitenwissers vervangen en tweenieuwe banden erop.
    Vriendelijk en netjes. Komt zeerbetrouwbaar over.

  • Loek Looijschelder

    uit Pannerfden 03-03-2015
    9

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Reparatie en/of schadeherstel

    Ervaring:
    Jansen heeft dezelfde fantastische service doorgezet als zijn voorganger. de klant heeft het voordeel van de twijfel alser probleempjes zijn. deze worden perfect opgelost. je hoort vaak 'ze halen je het vel over de oren'en dat is voor de dagelijkse behoefte ook zo. Jansen heeft (oa ook van horen zeggen) nog nooit gedaan pluim!!!!!!

  • J. A.

    uit Nijkerk 14-05-2014
    8

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring:
    Een goede service en een eerlijk verhaal! Niet voor niets kanshebber voor 'Autobedrijf van het jaar' 2014-2015! Ga zo door!

  • Jelle de Rooij

    uit Duiven 06-05-2014
    9

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring:
    Heb een tweedehands Toyota Avensis gekocht bij Frans Jansen. Prima afgeleverd, geheel volgens de gemaakte afspraken. Gemoedelijk bedrijf met een eigenaar die vettrouwen wekt.

  • Eef Scholten / fa kemaru beheer bv

    uit Didam 30-04-2014
    9

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Aanschaf gebruikte auto

  • Eef Rieswijk

    uit Tolkamer 20-04-2014
    10

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Reparatie en/of schadeherstel

    Ervaring:
    een geweldig auto bedrijf, met op de voorgrond eerlijkheid, betrouwbaarheid, afspraken nakomen, gratis leenauto,lekkere koffie.
    Kortgezegd een bedrijf dat volop in de expansie zit.
    Ga zo door Frans, TOPPIE

  • Bennie Berg

    uit Tolkamer 06-04-2014
    9

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Onderhoud en/of APK

  • Thea Aalten v Elk

    uit Lobith 31-03-2014
    10

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Andere reden

    Ervaring:
    Altijd heel vriendelijk Goede service en goede prijs