Beoordelingen

Klantenvertellen beoordelingen

48 9,6 10 1
9,6
uit 48 beoordelingen

48 consumenten geven ons gemiddeld een 9,6!
 • Henk Hartelman

  uit Lobith 29-08-2021
  10

  Ja, ik beveel dit aan

  Ervaring:
  Deze garage is mij aanbevolen door mijn achter buurman. Woon sinds kort in Lobith. Heb er geen moment spijt van dat ik naar deze garage ben gegaan als nieuwe klant. Heb er ook vrij snel een auto gekocht.
  Heb mijn wensen op tafel gelegd en ze zijn aan de slag gegaan.
  Heb de nieuwe auto nu bijna 1 maand . Echt een plaatje.
  Zo merk je dat je bij een familiebedrijf bent. Er word nog echt aandacht en tijd aan jou besteed als klant.

 • Gerben

  uit AERDT 28-07-2021
  10

  Ja, ik beveel dit aan

  Ervaring:
  Ik ben hier terecht gekomen na een aantal goede verhalen die ik gehoord had. Een paar keer een storing gehad die snel gevonden werd en daarna vakkundig verholpen is. Goede prijs kwaliteitverhouding.

 • Roy & Samuella van der Linde

  uit Dalen 01-05-2021
  10

  Ja, ik beveel dit aan

  Ervaring:
  Als ze bij Frans Jansen zeggen dat het de moeite is om bijna 2 uur (enkele reis) in de auto te zitten om er daar eentje te gaan bekijken, proefrijden en de deal te sluiten dan kun je beter gelijk een afspraak maken want als er 1 bedrijf is die weten hoe ze een auto moeten aanbieden c.q. verkopen dan zit je daar wel goed.

  Dank voor de gastvrijheid, de heerlijke koffie, de prachtige bloemen, uiteraard een fantastische BMW en alles waar er om de hele koop heen gedaan is.

  Top geregeld mensen ... ga zo door

 • Jan

  uit Oene 07-12-2020
  10

  Ja, ik beveel dit aan

  Ervaring:
  Goedkope auto gekocht, keurig en met aandacht afgeleverd.
  -Er wordt goed naar je geluisterd. Opmerkingen die je bij de aankoop maakt worden meegenomen in het gereedmaken van de auto.
  -Enkele mankementen, die later boven kwamen, onder andere waarbij een voorruit vervangen werd, werden zonder problemen opgelost zonder dat er garantie op de auto zat.
  Dit bedrijf is een aanrader.

 • Berry & Petra

  uit Tiel 23-11-2020
  10

  Ja, ik beveel dit aan

  Ervaring:
  Autobedrijf Frans Jansen is meer dan een betrouwbare partner. komt zijn afspraken meer dan na, niets is teveel. alles om de klant tevreden te stellen lijkt het motto. dat stralen zij ook uit. wij hadden wat problemen met de auto die we hadden gekocht, derhalve iets langer moeten wachten op de levering zodat Frans Jansen de perfect auto kon neerzetten, echter voor 1000% perfect opgelost. nu rijden we vol trots in onze nieuwe auto.