Garantie bij Autobedrijf Frans Jansen

Een nieuwe of gebruikte auto aanschaffen doet u niet zomaar even tussendoor. U laat zich goed adviseren, maakt een paar proefritten en neemt dan pas de beslissing. Welk merk of model past het beste bij u?

Autobedrijf Frans Jansen is aangesloten bij BOVAG. Alle bij BOVAG aangesloten autobedrijven voldoen aan strenge kwaliteitseisen, waardoor u zeker bent van een deskundig en betrouwbaar advies.

De zekerheden van de BOVAG garantie

bovag

6 maanden garantie

De garantie geldt zowel op de geleerde arbeid als op de gemonteerde onderdelen, tenzij deze op de koopovereenkomst nadrukkelijk zijn uitgesloten.

3 maanden BOVAG-reparatie garantie

Drie maanden BOVAG-reparatie garantie op een door een BOVAG-lid uitgevoerde reparatie.

Verlenging mogelijk

Mogelijkheid tot het aanvullen van de garantie tot 18 maanden.

Nationale Auto Pas

BOVAG garandeert dat de stand op de kilometerteller van uw occasion correct is.

Strenge kwaliteitseisen

Of het nu gaat om aanschaf, onderhoud, schadereparatie of het inruilen van uw auto; de specialisten van bij BOVAG aangesloten bedrijven weten waar ze over praten. Met hun expertise komt u gegarandeerd verder. BOVAG is in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Immers, bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen.