Beoordelingen

Klantenvertellen beoordelingen

11 9,8 10 1
9,8
uit 11 beoordelingen

11 consumenten geven ons gemiddeld een 9,8!
  • Eef Rieswijk

    uit Tolkamer 20-04-2014
    10

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Reparatie en/of schadeherstel

    Ervaring:
    een geweldig auto bedrijf, met op de voorgrond eerlijkheid, betrouwbaarheid, afspraken nakomen, gratis leenauto,lekkere koffie.
    Kortgezegd een bedrijf dat volop in de expansie zit.
    Ga zo door Frans, TOPPIE

  • Bennie Berg

    uit Tolkamer 06-04-2014
    9

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Onderhoud en/of APK

  • Thea Aalten v Elk

    uit Lobith 31-03-2014
    10

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Andere reden

    Ervaring:
    Altijd heel vriendelijk Goede service en goede prijs

  • Nel Feijten

    uit Arnhem 30-03-2014
    9

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Onderhoud en/of APK

    Ervaring:
    Zeer tevreden met de persoonlijke aandacht en service .
    APK keuring; schade herstellen en kopen van een 2e hands auto met de hulp van Frans is mij goed bevallen.

  • Johan Sommers

    uit Pannerden 28-03-2014
    9

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Aanschaf nieuwe auto

    Ervaring:
    Een autobedrijf die begrijpt hoe met klanten omgegaan moet worden, degelijk advies, goede service, en ook welkom op tijdstippen buiten de gebruikelijke openingstijden.Gewoon goed en betrouwbaar....en dat is veel waard.

  • gerard

    uit zevenaar 28-03-2014
    10

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Reparatie en/of schadeherstel

  • hans ragas

    uit pannerden 28-03-2014
    8

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Reparatie en/of schadeherstel

    Ervaring:
    snelle service bij reparatie en vakkundig herstel

  • f.c. smeenk

    uit Zevenaar 27-03-2014
    10

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Onderhoud en/of APK

  • Siem Jansen

    uit Pannerden 25-03-2014
    10

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Andere reden

  • T van Baaren

    uit Didam 20-03-2014
    10

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Onderhoud en/of APK

    Ervaring:
    Zonder meer goed. Goed qua service, klantvriendelijk. Recent twee dagen voor de vakantie een probleem met de auto. Gebeld, gebracht en binnen een dag gerepareerd ondanks de drukte. Wij zijn zonder problemen naar het buitenland geweest. Kosten waren eerlijk te noemen.

  • jan en elly pelgrom

    uit zevenaar 16-03-2014
    10

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Aanschaf nieuwe auto

    Ervaring:
    een heel fijn bedrijf goede samenwerking en je kunt er altijd te recht staan altijd voor je klaar al jaren er klant

  • Willem Van Welie

    uit Ede 07-02-2014
    10

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring:
    Peugeot 407 gekocht en mijn oude auto ingeruild bij Frans Jansen.
    Zeer vriendelijke man waarmee het goed zaken doen is, klant is hier nog echt koning.
    Dik tevreden over de hele afhandeling van mijn aanschaf.
    Sterk aan te bevelen boven alle super merkdealers.
    Een garage waar ik nog lang zal komen / kopen ook al is het niet in de buurt.

    Willem.

  • Geert vd Heuvel

    uit Oijen 21-11-2013
    9

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring:
    Vanuit Brabant een auto gezien op internet bij autobedrijf Frans Janssen.
    Een heel eindje uit de beurt en een onbekend bedrijf voor mij.

    Een Occasion gekocht uit het goedkopere segment (2003) met een hele nette inruilwaarde voor mijn eigen auto (2000).
    Waren tijdens de 1ste proefrit wat punten, welke gecheckt en opgelost zouden worden. Een dag erna al een telefoontje dat problemen opgelost waren en waar nodig onderdelen vervangen (o.a. remblokken en schijven).
    Daarnaast werd ik heel netjes en correct en zeer vriendelijk ontvangen gelijk een vaste klant.
    En bij aankoop van de auto zonder garantie toch erbij vermeld 'mocht er wat zijn, altijd even bellen, kijken we samen naar een oplossing'.
    Heb de auto vol vertrouwen meegenomen en ga er vanuit er nog een paar jaar rijplezier van te hebben.

    Dus een bedrijf waar service, klantvriendelijkheid, goede prijs kwaliteit verhouding, eerlijkheid, vertouwen en deskundigheid gewoon de basis zijn van de bedrijfsmentaliteit.

    Echt waar helemaal Top!!

    Frans bedankt voor de wijze waarop je je bedrijf runt en je klanten behandeld en waardeert. Met respect voor elkaar en in alle eerlijkheid!! Super.

  • Teun

    uit Didam 01-12-2012
    10

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring:
    Dit jaar een occasion uit de lagere prijsklasse gekocht bij Frans, desondanks afgeleverd alsof het een nieuwe auto was. Eerlijk verhaal erbij gekregen, dus tot nu toe geen verrassingen. Prima deal dus.

  • Frans Fletterman

    uit Velp 29-11-2012
    10

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Onderhoud en/of APK

    Ervaring:
    Hoewel woonachtig in Velp (bij Arnhem) kom ik al vele jaren naar dit bedrijf. Service, betrouwbaar, altijd vriendelijk en behulpzaam, je kunt merken dat iedereen, die er werkt, hart voor de zaak heeft.

  • Loek Looijschelder

    uit Pannerden 25-10-2012
    9

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Onderhoud en/of APK

    Ervaring:
    Ouderwetse service in een modern jasje; DAT ZEGT TOCH ECHT VOLDOENDE.
    meer weten ? ; ervaar het zelf, het loont(ook letterlijk) echt de moeite. Blij dat we zo'n goed bedrijf in onze gemeente hebben.