In de finale Autobedrijf van het Jaar 2014-2015

Geen reacties

Na een spannende race zijn tien onafhankelijke BOVAG-autobedrijven, waaronder Autobedrijf Frans Jansen uit Pannerden, genomineerd voor de titel ‘Autobedrijf van het Jaar 2014-2015’. Deze verkiezing, op initiatief van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, wordt dit jaar voor de achtste keer gehouden. Op dinsdag 7 oktober wordt bekend gemaakt welk autobedrijf uit de top 10 zich een jaar lang ‘Autobedrijf van het Jaar 2014-2015’ mag noemen.

finalist-autobedrijf-van-het-jaar-2014-2015-2

Consumenten konden in maart en april hun stem uitbrengen op één van de 3.300 bij BOVAG aangesloten onafhankelijke autobedrijven. De tien autobedrijven met de meeste stemmen, waaronder Autobedrijf Frans Jansen, kunnen dan ook met recht zeggen dat zij een flinke fanclub hebben.

Super trots

Ondernemer Frans Jansen van Autobedrijf Frans Jansen uit Pannerden is aangenaam verrast met zijn plek in de top 10. “Toen ik hoorde dat ons bedrijf in de halve finale staat, ging het dak eraf. Wij zijn ontzettend blij met deze nominatie en alle aandacht die we hiermee krijgen. Een betere bevestiging van onze klanten, die zo massaal op ons bedrijf hebben gestemd, is niet mogelijk. En de waardering die ons team krijgt voor altijd hard werken, is iets waar wij echt trots op zijn!”

Route naar de finale

De genomineerde bedrijven krijgen bezoek van W&D Consultants, een onafhankelijke keuringsinstantie, die de top 10 aan de hand van een uitgebreide checklist in kaart brengt. Ook krijgen zijn bezoek van één of meerdere mystery shoppers. Aan de hand van de resultaten, selecteert een vakjury vervolgens drie finalisten. In augustus wordt bekend welke drie autobedrijven er doorgaan naar de finale. De uiteindelijke ontknoping vindt plaats tijdens het BOVAG Jaarcongres voor op 7 oktober aanstaande.

banner-halve-finalist-2014

Onafhankelijke Autobedrijven

Onafhankelijke autobedrijven hebben een ongebonden, zelfstandige positie. Ze zijn niet verbonden aan een specifiek merk en hoeven zich niet te houden aan contracten of verplichtingen van dat merk. Toch hebben ze door EU-wetgeving wel toegang tot de informatie en trainingen van autofabrikanten. Ook kunt u bij deze bedrijven terecht voor onderhoud en reparatie van uiteenlopende merken. De geldende fabrieksgarantie blijft daarbij behouden en u bent verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Branchevereniging BOVAG behartigt de belangen van 3.300 onafhankelijke autobedrijven.

Tags:

Reageer

Wordt niet gepubliceerd
* verplicht veld